Headerbild

Bli medlem

Medlemsavgiften är 500 SEK per år och gäller för perioden 1 juli – 30 juni. Om du är ny medlem och betalar in medlemsavgift för den kommande perioden efter den 1 mars så ingår medlemskap fram till 30 juni utan extra kostnad.

Skicka ett mail till medlem@falunborlangesk.se där du skriver:

  • Medlemskap Falun Borlänge SK för perioden ”1 juli – 30 juni 20xx”

  • Namn:

  • Personnummer:

  • Mailadress:

  • Postadress:

  • Tel nr:

Medlemsavgiften faktureras via mail av Falun Borlänge SK. Du som är ny medlem kan istället swisha medlemsavgiften till 123 635 03 42 om du tycker det är enklare. Ange namn och e-post.

Medlemskapet är löpande så om du inte längre vill vara medlem så är det ditt eget ansvar att meddela föreningen.

Vår värdegrund

Alla som blir medlemmar i föreningen godtar vår värdegrund

Personuppgifter

Som medlem godkänner du att dina personuppgifter lagras och används i föreningens medlemsregister och dess användningsområde. Vi värnar om att skydda och respektera våra medlemmars integritet.

Falun Borlänge SK använder medlemsregistret i Riksidrottsförbundets IdrottOnline som register över föreningens medlemmar. Detta register är utformat mot bakgrund av nu gällande regler i Dataskyddsförordning (GDPR). Den enskildes rättigheter i detta sammanhang framgår av Riksidrottsförbundets hemsida som nås med länk enligt nedan. Där framgår även hur man som medlem kan göra registerutdrag, radera uppgift etc. Detta förenklas om man har först skapat ”Min sida” där. www.rf.se/Personuppgifter/enskildasrattigheter/

Välkommen i föreningen!

Adress

Falun Borlänge SK - Skidor Konferensbyrån, Forskargatan 3 78170 Borlänge

Kontakt

Tel: 0705686014 E-post: kontakt@falunborlangesk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in