Motionssektionen

Vill du ingå i en gemenskap som delar samma intresse för skidåkning och välmående? Vill du utvecklas i din träning tillsammans med andra likasinnade? Som medlem i Falun Borlänge SK får du möjlighet att ingå i en gemenskap utifrån dina egna förutsättningar och träningsbakgrund!

Blir du medlem i Falun Borlänge SK antar du våra värderingar. Föreningens arbetar utifrån mottot att alla är lika mycket värda. Vår värdegrund består av fyra stycken ledord: GEMENSKAP – TYDLIGHET- ANSVAR- DELAKTIGHET – RESPEKT. Medlemsavgiften är 500kr och utöver det så erbjuds du en rad olika förmåner och erbjudanden.

I medlemsavgiften på 500kr/år erbjuds du:

– Rabatterade priser på Falun Borlänges SK skidkläder.
– 20% på cykelcentrum i Borlänge mot uppvisande medlemsbevis.
– Slipning av skidor (självkostnadspris)
– Träning och material tips.
– Erbjudanden från våra samarbetspartners
– Träningstips via sociala medier från våra aktiva.

Övriga erbjudanden som du som medlem får ta del av:
– Möjlighet till vallaservice i samband med vasaloppsveckan.
– Möjlighet att boka individuella träningspass med våra aktiva

Jag vill bli medlem, hur gör jag?

1. Sätt in 500kr till Bankgiro 5128-3893. Medlemsperioden löper mellan 1 juli 20xx till 30 juni 20xx. OCR numret anger du ditt NAMN samt PERIOD för medlemskapet.

Eller ännu smidigare, swisha till 123 635 03 42 samt ange namn och e-post.

2. Skicka ett mail till kontakt@falunborlangesk.se där du skriver följande information:

· Namn
· Medlemskap Falun Borlänge SK för perioden 1 juli – 30 juni 20xx.
· Personnummer
· Mailadress
· Postadress
· Telefonnummer

Har du frågor eller bara är nyfiken av att veta mer? Kontakta då Mikael Andersson, 0706-867974 eller motionssektion@falunborlangesk.se. Eller kika in på våra sociala medier för att se mer av vår verksamhet.

Om Falun Borlänge SK:
Vi har nolltolerans mot doping och vi arbetar med vår vision, våra mål och följer våra värderingar. Vi pratar gott om klubben, berömmer och tackar varandra och oss själva. Vi lyssnar, pratar och visar varandra respekt, bär rätt kläder och utrustning. Vi kommunicerar med våra sponsorer och gör allt för att de ska synas i våra sociala medier. Vi har en aktiv dialog kring förbättringsmöjligheter och idéer.

Som medlem godkänner du även att dina personuppgifter lagras och använda i föreningens medlemsregister och dess användningsområde. Vi värnar om att skydda och respektera våra medlemmars integritet.