Headerbild

KlubbenOnline – vårt nya verktyg för hemsidan

2024-01-16 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Sedan en tid använder vi hemsideverktyget KlubbenOnline. Det har verkligen blivit ett välkommet lyft lagom inför Kopparskidan eftersom det är så enkelt att använda och flera kan hjälpas åt menar Agneta ”Agge” Andersson som tidigare skötte hemsidan helt själv. Hon fortsätter.

Kan man skriva i ett word-dokument på datorn så kan man också skriva och uppdatera klubbens hemsida. Enkelt att designa sidan är det också. Allt man behöver för att jobba finns i verktyget och vi är också väldigt nöjda med den support som KlubbenOnline erbjuder, berättar Agge.

Ett elddop blir den stundande stortävlingen Kopparskidan när massor av information och underlag snabbt ska läggas ut men vi känner oss helt lugna, avslutar Agge med ett skratt.

KlubbenOnline drivs och utvecklas av vår egen Oskar Svensson, tillsammans med skidskytten och utvecklaren Johan Bergman. Genom sitt bolag KlubbenOnline AB erbjuder de ett alternativ för de föreningar som hellre lägger sin tid på föreningslivet än på en komplicerad hemsida.

Adress

Falun Borlänge SK - Skidor Konferensbyrån, Forskargatan 3 78170 Borlänge

Kontakt

Tel: 0705686014 E-post: kontakt@falunborlangesk.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in