Klubbkläder

Klubbkläder från Dählie

Som medlem kan du beställa våra sommar- och vinterkläder med klubbdesign och sponsortryck till rabatterade priser. Beskrivningar finns även på Dählies hemsida www.dahlie.com.

Klubben har inget eget lager av vinterkläder utan vi samordnar beställningar 2-3 gånger per säsong. Leveranstiden är normalt ca 6 veckor för överdrag och tävlingsdressar med klubbdesign med reservation för eventuell inverkan av Covid-pandemin. Övriga kläder som dunjacka och tröja liksom sommarkläderna är från Dählies standardsortiment med en leveranstid på ca två veckor. Normalt sett har vi ett visst lager av mössor för omgående leverans. När det gäller storlekar så finns länk till storleksguide nedan.

Normalt gör vi samordnad beställning av vinterkläder i mitten av september, november och januari och stoppdatum för beställning meddelas via mail till medlemmarna. När det gäller sommarkläder så gör vi en gemensam beställning i mitten av april eller när vi kan samordna flera beställningar.

Hör gärna av dig för prisuppgifter, beställning eller andra frågor om klubbkläder via mail till klader@falunborlangesk.se.

Som medlem har du även 30% rabatt hos Dählie på deras ordinarie sortiment. Ange rabattkod FBSK30 vid beställning från webbshopen på www.dahlie.com.