Bli partner

Skriv på för Falun Borlänge SK

Som partner till Falun Borlänge SK får ert företag möjligheten att stärka sitt varumärke och utöka sitt närverk. I samband med våra skidtävlingar erbjuds ni dessutom de bästa förutsättningar för representation och kommer nära längdskidåkningen på ett unikt sätt.

Utnyttja möjligheten att stärka ert företags varumärke och skapa minnen tillsammans med Falun Borlänge SK. Idag har vi över 10 företag som valt att vara en av våra parters – företag som kan bli era nya kunder eller samarbetspartners.

Längdskidåkningen är en av Sveriges mest älskade folksport och Falun Borlänge SK är en av Sveriges mest framstående och ledande föreningar. Att bjuda med kunder och medarbetare till våra skidtävlingar, event eller skidkurser är ett omtyckt sätt att stärka relationer, bygga gemansekap och förbättra folkhälsan. Som parter får ert företag, vid sidan av exponering, möjlighet att synas på en av Sveriges mest besökta sociala medie- plattformar inom svensk längdskidåkning – en naturlig mötesplats för många fans och företag och dessutom möjlighet till affärskontakter.

Beroende på ert företas storlek och ert mål med partnerskapet kan ni välja mellan en rad olika lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig:

Företagsnamn

Namn

E-post

Telefon

Vi vill veta mer om

Jag godkänner att Falun Borlänge SK sparar och använder mina uppgifter i därför avsett syfte. Läs vår integritetspolicy här: